Sjømatbuffet på m/s Bruvik

To og to fra styret gikk vi i lag for å nyte en herlig sjømatbuffet ombord på M/S»Bruvik». Vi ble møtt på gangveien av en meget hyggelig kaptein. Han viste oss veien til salongen nede, der det var et bugnende sjømatbord. Alt fra sushi til kongekrabber. Det var bare å slå seg løs. Det var vanskelig å spise sakte og lenge, når det var så mye godt. Etter maten gikk vi på akterdekket for å nyte utsikten inn mot fisketorget. Der så vi rekker på rekker med flaggprydede båter. En kunne nesten gå tørrskodd mellom Zakariasbryggen og Strandkaien. Det var stor flagging fra alle skipsmaster, Vi beundret også det fantastisk flotte skipsdekket på M/F»Bruvik». Veien gikk så tilbake til scenen hvor nye oppgaver ventet.

Takk for maten !

Stikkord: , , ,

Kategorier: Oppsummering, torgdagen 2017

Abonner

Hold deg oppdatert. Abonner på nyheter og informasjon.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: