Andre del av programmet frå scena, Torgdagen 2016

Etter ein times pause var det klart for andre bolk av programmet frå scena. I pausen byrja det brått å regne, og ein kraftig skur  tromma i bakken. Bryggesjauarene fra Dokkeskjærskaien var første band ut. Det var gledeleg å sjå at regnbygen ikkje skremde hverken bymann eller stril, og dei fengande musikken fenga folk under paraplyene. Bygen gjekk heldigvis fort over, og dagen hald fram i strålande solskin og mykje god musikk frå scena.

Etter det vanlege programmet på Torgdagen, som vanlegvis strekkjer seg frå kl 11 – 16, var det ein times pause før det i høve jubileet at det er 40. gong, og Hansadagene, var det klart for Torgdans med Ausekarane. Det kjem vi tilbake til.

Stikkord: , , , , ,

Kategorier: Oppsummering, program, Sang og musikk, torgdagen 2016

Abonner

Hold deg oppdatert. Abonner på nyheter og informasjon.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: