Dag Lindebjerg opnar Torgdagen 2013

Styret i er glade for at Dag Lindebjerg har sagt seg villig til å opne Torgdagen i Bergen laurdag 8. juni. Dag Lindebjerg er ein mann av kysten som har gjeve oss mange gode kystopplevinga gjennom sine utallige radio og TV-program frå og om Norskekysten.  Programma hans byggjer på ein solid kunnskap og innsikt i folkeliv, fiske, fangst, båtar og ikkje minst flott kystnatur. Få har som han klart å skapa vørnad og respekt for kystfolket.

Han var også ein nær ved av Johannes Kleppevik, og fekk i fjor også tildelt Johannes Kleppevik  Minnepris for sitt framfrå måte få fram den historiske kystkulturen, samstundes som han viser notid og framtidsutsiktar, både for Hordaland og for kystbefolkningen i vårt langstrakte land. Gjennom hans formidlarkunst har også nye generasjonar fått interesse for kystkulturen.

Det passar også godt at nettopp Dag Lindebjerg som fekk tildelt denne minneprisen i fjor, skal stå for opning av årets Torgdag, sidan årets Johannes Kleppevik  Minnepris også skal delast ut denne dagen, på Torgdagen i Bergen laurdag 8. juni.

Dag Lindebjerg opnar Torgdagen 2013

Dag Lindebjerg opnar Torgdagen 2013

Kategorier: Informasjon, torgdagen 2013

Abonner

Hold deg oppdatert. Abonner på nyheter og informasjon.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: