Viktig info – båter

Hei alle båtentusiaster!
Hjertelig velkomne til Torgdagen 9.juni. Offisiell åpning av arrangementet foregår kl. 11:00 fra scene ved nye Mathallen, og så går det slag i slag fram til kl 16:00 med boder, underholdning, drøs og latter. Vi er hovedarrangement for Kystens Dag i år, vi er tilbake på Torget fra Børshopen til Bryggen, og passe fint vær er bestilt.
Bergen Havnevesen har gitt oss deadline til FREDAG 25.MAI med å melde inn båter til Torgdagen. De tegner da kart med plassering av båtene, og det kartet blir endelig. Jeg har gitt Havnekaptein en foreløpig liste med ønsker om plasseringer, men nå trenger jeg hjelp til å varsle veteranforeninger og andre om denne deadlinen. Og jeg trenger en endelig bekreftelse fra dere.
Betingelser:
  • Jeg må få beskjed om båt innen fredag 25.mai
  • Kartet som Havnekaptein tegner, er endelig, jeg vil distribuere det pr mail til dere og håper dere vil videreformidle til aktuell skipper.
  • Torgdagen vil ha to merkede vaktbåter i sving, samt folk på kaiene, båtførere skal følge og respektere anvising fra disse.
  • Det vil bli hengt opp reservertplakater på kaiene en uke før arrangementet om at området er reservert lørdagen (og noe allerede fredagen)
  • Båter som er meldt inn, og som VIL HA PLASS INN TIL KAI, må komme tidlig lørdag. Vi kan ikke garantere at de får ligge innerst ved sein ankomst.
  • Vi har ingen strøm å tilby båter. (Strømmen som er tilgjengelig er på ordinært vis, i enkelte strømpullerter ved betaling på automat.)
  • Vaktansvarlig fra Torgdagen er Svein Tore Solsvik tlf 41690015
Jeg er svært takknemlig for all hjelp til å spre dette budskapet i miljøene, da vi ikke har kontaktinfo til alle potensielle besøkende. Og jeg vil gjerne ha endelig bekreftelse fra dere som allerede har meldt fra.
På vegne av mine oppdragsgivere i Torgdagsstyret samt våre samarbeidspartnere på og ved Torget, kan jeg trygt si at vi alle gleder oss stort til å se dere på Torgdagen 2012.

Stikkord: , ,

Kategorier: Informasjon

Abonner

Hold deg oppdatert. Abonner på nyheter og informasjon.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: